Gratis fragt

100 dages returret

Pristmatch

DK's billigste

Om BoligAkustik

BoligAkustik er stiftet af passioneret fagpersoner indenfor akustik og lyddæmpning. Vi er din professionelle leverandør

Svanemærkede akustikbilleder fra Boligakustik.

Svanemærket produktion

Vi tager ansvar for vores omgivelser og vi passer på dem. Derfor produceret vi vores akustikbilleder på et svanemærket produktionsanlæg i Danmark.

Som svanemærket trykkeri lever vi op til følgende:

– Genanvendelse af tryksager
– Brug af miljørigtigt papir
– Brug af vegetabilske trykfarver
– Minimering af affald
– Hensyn til det kemiske arbejdsmiljø
– Brug af vedvarende energi

Bedre akustik i de danske hjem

Vores mål er klart. Vi vil forbedre akustikken i de danske hjem! Rigtigt mange hjem har problemer med akustikken i de forskellige rum. Især køkkenet, stuen, børneværelset eller kontoret kan være udfordret.

Vores løsning er en effektiv akustikplade, som er nem og monterer, samtidig med at den er effektiv. Vi har gjort akustikpladen til et unikt produkt ved at få designet et verdenskort hvorpå en alle familiemedlemmernes navne bliver skrevet og får en farve. Så skal der sættes knappenåle alle de steder man har været. Det giver et personligt og unikt præg i ethvert hjem, samtidig med at akustikken bliver bedre.

Hvorfor er akustik vigtigt?

Akustik er enormt vigtigt. Mange er desværre bare ikke klar over den negative konsekvens dårlig akustik har på hverdagen.

Når der bliver spist aftensmad i køkkenet og tallerknerne larmer og alle snakker bliver der hurtigt meget larm i rummet, det kan blive væsentligt bedre og meget mere behageligt ved at gøre en indsats for at få bedre akustik.

Det giver nemlig en helt anden og ikke mindst forbedret oplevelse at være i et rum med bedre akustik – Det giver en helt anden ro og afslappethed, som vi synes alle bør opleve.

Glade kunder

Vi gør altid det bedste for vores kunder. Vi er sat i verdenen for at forbedre din hverdag!

Kun det bedste

Vi bruger kun de bedste materialer, som leverer den bedste lyddæmpning til dit private hjem. Vores produktionsapparat er topmoderne, og du kan derfor være sikker på at få leveret et kvalitetsprodukt.

Vi er her for dig

Vi har stor erfaring med akustik og lyddæmpning, og du får derfor altid den bedste rådgivning. Vores virksomhed er bygget omkring vores kunder, og vi gør derfor altid en ekstra indsats for at vores kunder får en god kundeservice og en god oplevelse når de handler ved os.

Sikker betaling

Vi har selvfølelig sikker betaling med Stripe, hvor vi tager imod MasterCard og VISA. Vores hjemmeside er SSL-certificeret hvilket betyder at alt kommunikation er krypteret og sikker.