✓ Fri Fragt ✓ 10-12 dages levering

Hvad er akustikbilleder?

Akustikbilleder er en akustikplade også kaldet en lyddæmpende plade, som man kan trykke billeder på med en speciel printer.

 

Akustikbilleder har altså 2 formål:

 

  1. formål er at den lyddæmpende akustikplade reducerer rumklang og dårlig akustik, da dens indre opbygning af glasuld ”bremser” lydbølgerne.
  2. formål er at man kan trykke hvad som helst på en akustikplade, så kun fantasien sætter grænser for mulighederne. Med et verdenskort er det faktisk muligt at sætte knappenåle direkte i akustikpladen, således man kan se hvor man har rejst.

 

Akustikbilleder består af en lyddæmpende plade som består af glasuld, hvilket er det bedste materiale til lyddæmpning og bedre akustik. Alle akustikplader fra BoligAkustik er 40 mm. tykke, da dette giver det bedste resultat.

 

Den lyddæmpende plade kan pga. dens ret skrøbelige indhold være ret nem at ridse og kradse i overfladen. Det skyldes at hårde overflader som sagt ikke er godt for akustikken.

 

Når du skal vælge dit størrelsen på dit akustikbillede, kan du bruge tommelfingerreglen at 15% af gulvarealet vil give en forbedring på 60%.