✓ Fri Fragt ✓ 1-2 dages levering

Hvad betyder dårlig akustik?

Den moderne skandinaviske stil betyder rene linjer og mange bare overflader. Men alle disse hårde overflader gør at det runger i hjemmet, altså der er dårlig akustik. Det betyder at alle lyde larmer mere end de burde, og det derfor kan være svært at få ro i sit eget hjem.

 

Men hvad gør man for at få bedre akustik? Plastre man alle vægge og lofter til med æggebakker? Eller skal man købe et godt tykt gulvtæppe? Det hænger ikke særligt godt sammen med det skandinaviske design… Der tilbydes en del løsninger, som kan forbedre akustikken, men de ligger oftest i den meget dyre ende af prisskalaen. Så hvad gør man for at få bedre akustik uden at bruge en formue og samtidig holde de rene linjer?

 

Der har vi hos BoligAkustik fundet løsningen som er billig og effektiv. Nemlig akustikbilleder som du nemt selv kan hænge op i dit hjem. Akustikbillederne kan du få enten med et blåt eller sort/hvid verdenskort eller også kan du få trykt dit eget billede på akustikpladen.

 

Vi tilbyder 2 størrelser af akustikbilleder, så du kan helt sikkert få et akustikbillede der passer til dit hjem.

 

Akustikbillederne har en pæn hvid kant og er 40 mm. dybe hvilket sikre at de forbedrer akustikken effektivt. Vi benytter markedets bedste akustikbilleder, som både bliver produceret på den mest bæredygtige måde samtidig med at det er af højeste kvalitet.