Gratis fragt

100 dages returret

Pristmatch

DK's billigste

Guide om akustikbilleder

Flotte akustikbilleder der kan forbedre din hverdag

Hvilken størrelse akustikbillede skal du vælge?

For at få den optimale lyddæmpning og forbedring af akustikken er det vigtigt at du køber den rigtige størrelse af akustikbilleder. Ved BoligAkustik forhandler vi 2 størrelser af akustikbilleder. Det lille akustikbillede er 59,2 cm * 119,2 cm, hvilket svarer til 0,7 kvm. Det store akustikbillede er 120 cm * 240 cm, hvilket svarer til 2,9 kvm.
Som tommelfinger regel skal et akustikbillede dække 15 % af gulvarealet for at give en 60 % forbedring.

Dog skal man huske at selv det lille akustikbillede kan gøre en mærkbar forskel i et stort rum. Dog bliver akustikken naturligvis bedre, desto større og flere akustikbilleder man sætter i et rum. 

Lille akustikbillede = 59,2 cm * 119,2 cm = 0,7 kvm

Stort akustikbillede = 120 cm * 240 cm = 2,9 kvm

Hvorfor er akustik vigtigt

Akustik er en vigtig del af hverdagen. Desværre er der bare ikke særligt meget fokus på det. Når der er dårlig akustik, påvirker det hverdagen mere end man skulle tro. Det betyder nemlig at hverdagslarmen bliver voldsommere end den behøver at være. Hvis der derimod er god akustik bliver støjen meget mindre voldsom, og dermed bliver et bedre miljø.

Akustikplader eller akustikbilleder

Akustikplader og akustikbilleder basalt set det samme. Forskellen er at akustikbilleder er påtrykt et billede og akustikplader blot er en farve. Akustikbillederne giver altså mulighed for at sætte et unikt præg, samtidig med at akustikken forbedres.

Hvad kan du forvente af et akustikbillede?

Afhængigt af hvilken størrelse akustikbillede du vælger kan vil du i større eller mindre grad opleve at det bliver mere behageligt at være i rummet med flere mennesker. Samtidig vil musik lyde bedre og mere rent.

Kontakt os hvis du ønsker at få bestilt et akustikbillede i specialmål, så står vi klar til at give dig et godt tilbud.